15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (2024)

nu există nimic asemănător cu o actualizare bruscă a algoritmului Google pentru a lăsa marketerii să se simtă părți egale confuzi și îngrijorați. Se pare că motoarele de căutare precum Google vă așteaptă să obțineți toate rațele la rând și apoi să dezlănțuiți o actualizare care face ca eforturile dvs. să fie depășite instantaneu.

în plus, există încă un secret în spatele modului în care Google evaluează site — urile web și determină ce site — uri apar-și cum apar-pe pagina cu rezultatele motorului de căutare (SERP) pentru diferite interogări.

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (1)

vestea bună este că există o serie de instrumente de optimizare a motorului de căutare (SEO) acolo — unele gratuite, unele plătite — care vă pot ajuta să vizualizați site — ul dvs. web așa cum îl văd motoarele de căutare precum Google-în acest fel, vă puteți îmbunătăți clasamentul și relevanța pentru cuvintele cheie țintă.

în acest articol de blog, vom examina 11 instrumente SEO gratuite și 14 instrumente SEO plătite.

(notă: Unele dintre instrumentele gratuite de mai jos oferă, de asem*nea, planuri plătite, în timp ce unele dintre instrumentele plătite oferă, de asem*nea, planuri gratuite — deci, vă recomandăm să consultați paginile de prețuri pentru instrumentele care vă interesează cel mai mult pentru a determina ce plan este ideal pentru nevoile și obiectivele dvs.)

cele mai bune instrumente SEO

  1. HubSpot site-ul Greder
  2. căutare Google Central: Google Search Console
  3. Google Analytics
  4. UpCity gratuit SEO carte de raport
  5. Internet Marketing Ninja
  6. Bing Webmaster
  7. Seolyzer
  8. SEOquake
  9. Seoability
  10. verifica link-urile mele
  11. BROWSEO
  12. Ahrefs
  13. SEMrush
  14. GrowthBar
  15. woorank
  16. buzzstream
  17. moz Pro Tools
  18. linkody
  19. Screaming Frog SEO Spider
  20. remove ‘ em
  21. Answerthepublic
  22. cuvinte cheie erou
  23. SpyFu
  24. seomater
  25. contentking

11 instrumente SEO gratuite

HubSpot Site-ul Greder

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (2)

Sursa

marketing de lucru pentru a genera trafic și conduce calificat prin intermediul site-ul companiei lor. De aceea, este important ca marketerii să înțeleagă exact ce pot face pentru a îmbunătăți impactul și SEO-ul acelui site web.

cu Graderul site-ului HubSpot, pur și simplu introduceți adresa URL a site-ului dvs. web și veți primi automat un Card de raport cu informații acționabile despre eforturile dvs. SEO. De acolo, vă puteți înscrie la cursul de optimizare a site-urilor web HubSpot Academy, care vă învață cum să îmbunătățiți SEO-ul site-ului dvs. web, experiența utilizatorului (UX) și multe altele, pe baza tipului de feedback pe care l-ați primit pe cardul dvs. de raport.

cu HubSpot Website Grader, puteți:

  • aflați despre performanța site-ului dvs. în doar câteva secunde.
  • identificați probleme specifice de performanță și primiți feedback clar și acționabil cu privire la modul în care le puteți remedia.
  • primiți educație și asistență la cerere cu privire la modul în care vă puteți îmbunătăți site-ul web.
  • obțineți acces la un curs HubSpot Academy cu cinci lecții despre optimizarea site-ului web, astfel încât să puteți înțelege cum să îmbunătățiți zonele cu probleme specifice ale site-ului dvs. web.
  • Descoperiți cum să optimizați site-ul dvs. pentru mobil.
  • Aflați cum puteți implementa cele mai bune practici de securitate a site-ului web.
  • Personalizați UX-ul site-ului dvs. pentru a crea o experiență încântătoare pentru utilizatori.

Google Search Central: Google Search Console

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (3)

Sursa

Google Search Central (cunoscut anterior ca Google webmasteri) are o serie de instrumente menite să vă ajute să apară în SERP pentru termenii de căutare și frazele publicul țintă este în căutarea pentru.

dacă sunteți o persoană de afaceri sau un comerciant, Search Central vă ghidează să utilizați Google Search Console pentru a vă ajuta cu SEO și analiza site-ului web. Consola de căutare Google monitorizează, Depanează și optimizează site — ul dvs. web-și nu sunt necesare cunoștințe de codificare.

iată câteva exemple de elemente ale site-ului Google Search Console vă va învăța și vă va ajuta să optimizați.

  • cuvintele cheie care se clasează în prezent pe site-ul dvs. web.
  • orice erori de accesare cu crawlere care există pe site-ul dvs. web.
  • prietenia mobilă a site-ului dvs. web.
  • numărul paginilor dvs. web care se află în indexul Google (dacă nu se află în indexul Google, puteți utiliza instrumentul de inspecție URL al instrumentului pentru a trimite o pagină pentru indexare).
  • valorile legate de site-ul web care contează cel mai mult pentru dvs., inclusiv clicuri, afișări, rata medie de clic (CTR) și poziția medie.

Google Analytics

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (4)

Sursa

deși Google Analytics are o versiune plătită, versiunea gratuită a produsului vă poate ajuta să gestionați SEO site — ul dvs.-acest lucru este este valabil mai ales dacă asociați Google Analytics cu Google Search Console. Procedând astfel, toate datele SEO ale site-ului dvs. web vor fi localizate și compilate central și puteți utiliza interogări pentru a identifica zonele de îmbunătățire cu cuvintele cheie și frazele pe care doriți să le clasifice site-ul și paginile web.

alte modalități prin care puteți utiliza versiunea gratuită a Google Analytics pentru a vă înțelege și îmbunătăți SEO sunt:

  • eliminați traficul de spam — sau filtrați traficul de recomandări — pentru a scăpa de traficul care are potențialul de a distruge rapoartele SEO, cum ar fi referitorii falsi (care aduc trafic fals pe site-ul dvs. web).
  • comparați traficul site-ului organic Față de cel non-organic.
  • identificați care dintre paginile dvs. web primesc cel mai mult trafic, astfel încât să puteți înțelege ce puteți face pentru a îmbunătăți SEO pe acele pagini.
  • utilizați rapoartele de conținut ale Site-ului pentru a determina valorile de implicare pe fiecare pagină web, implicarea pentru directoarele și paginile de pe site-ul dvs. web, valorile de ieșire a paginii, precum și achiziția, comportamentul și Conversia paginilor de destinație.
  • examinați caracteristica conversii asistate din raportul Multi-canal pentru a identifica care dintre canalele dvs. — care sunt definite ca surse ale traficului dvs., cum ar fi site — urile de căutare plătite și organice sau de recomandare-au condus la cele mai multe vânzări sau conversii și valoarea acestor vânzări și conversii pentru compania dvs.

UpCity free SEO Report Card

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (5)

Sursa

free SEO Report Card de UpCity vă permite să analizați site-ul dvs pentru a determina modul în care stive de până împotriva concurenței.

în schimbul unui pic de informații de contact, SEO Raport Card va servi un raport care acoperă următoarele:

  • analiza rang: un instantaneu de unde site-ul dvs. se clasează pe Google, Yahoo!, și Bing. Clasamentul dvs. se bazează pe cuvintele cheie principale.
  • Link Building: un cont detaliat al numărului de site-uri care se leagă înapoi la site-ul dvs.
  • analiza la fața locului: o privire asupra succesului pe care l-ați avut în încorporarea cuvântului cheie principal pe site.
  • accesibilitatea site-ului web: informații despre timpul de încărcare și accesibilitatea site-ului dvs.
  • valori de încredere: o prezentare generală a nivelului de încredere sau autoritate al site-ului dvs.
  • indexare curentă: O indicație a numărului de pagini ale site-ului dvs. au fost indexate.

Internet Marketing Ninja

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (6)

Sursa

Internet Marketing Ninja este o companie SEO-concentrat, cu o varietate de instrumente gratuite puteți utiliza pentru a compara site-ul dvs. cu concurența, pentru a optimiza paginile web pentru anumite cuvinte cheie, pentru a genera meta tag-uri și pentru a crește traficul organic către site-ul dvs. web.

iată câteva exemple de instrumente gratuite de marketing pe Internet Ninja SEO de care puteți profita:

  • identificați linkurile și redirecționările rupte și utilizați funcția de accesare cu crawlere a site-ului pentru a genera un sitemap XML al site-ului dvs. web.
  • Vizualizați imagini (plus textul alternativ și dimensiunea afișajului) și toate linkurile paginii dvs. (externe, interne etc.) pe paginile dvs. web pentru a revizui ceea ce funcționează bine și ceea ce este rupt sau are nevoie de o actualizare.
  • utilizați instrumentul de optimizare pe pagină pentru a evalua conținutul paginii web, informațiile meta și legăturile interne.
  • obțineți o comparație side-by-side a SEO a paginilor dvs. web față de paginile web ale unui concurent.
  • analizați timpul de încărcare a paginii și cât durează fiecare componentă a unei pagini web pentru a fi afișată complet.

Bing Webmaster

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (7)

Sursa

Microsoft Bing Webmaster vă oferă acces la o serie de instrumente care oferă o perspectivă în site-ul dvs., cum ar fi, instrumente de diagnosticare și SEO. Instrumentele SEO pe care le puteți utiliza gratuit au puterea de a vă ajuta să analizați site-ul dvs. web, să gestionați backlink-urile și să examinați cuvintele cheie pentru a vă asigura că site-ul dvs. este bine optimizat pentru căutarea organică.

iată câteva dintre celelalte lucruri pe care le puteți face cu instrumentele SEO ale Bing Webmaster:

  • aflați despre profilul dvs. de backlink pentru a înțelege paginile de referință, domeniile și legăturile de ancorare.
  • efectuați cercetări de cuvinte cheie pentru a determina ce cuvinte cheie și fraze caută publicul dvs., precum și volumele de căutare ale acestor cuvinte cheie și fraze.
  • utilizați funcția de scanare a site-ului pentru a accesa cu crawlere site-ul dvs. web și pentru a identifica erorile tehnice SEO.
  • Obțineți rapoarte SEO care vă spun despre orice erori care se află pe site-ul dvs. web și pe paginile individuale ale site-ului.

Seolyzer

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (8)

sursă

seolyzer este un instrument gratuit de accesare cu crawlere a site-ului, analiză jurnal și SEO care vă ajută să determinați modul în care motoarele de căutare precum Google vizualizează site-ul dvs. web. Seolyzer trage informații pe care roboții cu crawlere le lasă în fișierele jurnal ale serverului dvs. în timp ce navigați pe site-ul dvs. pentru a identifica și crea KPI-urile SEO. Instrumentul identifică, de asem*nea, codurile de eroare, redirecționările și viteza și performanța paginii.

în plus, Seolyzer vă poate ajuta:

  • identificați rapid și monitorizați continuu problemele SEO de pe site-ul dvs. web, cum ar fi timpul de răspuns slab, mesajele de eroare și volumul de accesare cu crawlere, astfel încât să le puteți rezolva înainte de a face daune grave.

  • gestionați și analizați KPI-urile dvs. unice cu Seolyzer, cum ar fi performanța paginii, volumul de accesare cu crawlere, codurile de stare HTTP, paginile active și noi și reacția desktop versus cea mobilă.

  • segmentați paginile dvs. web pentru a determina care sunt paginile dvs. cele mai accesate cu crawlere.

  • comparați paginile dvs. web pe care Google le consideră cele mai importante cu cele pe care le considerați cele mai importante (de exemplu, pagini axate pe venituri).

  • măsurați impactul eforturilor dvs. SEO pe o bază pagină cu pagină sau în funcție de categoria paginii.

SEOquake

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (9)

Sursa

SEOquake este o extensie Google Chrome care verifică automat parametrii SEO o pagină web rapid și gratuit. Aceasta include audituri SEO pe pagină, revizuirea legăturilor interne și externe, Compararea adreselor URL și a domeniilor în timp real și exportul fișierelor de date.

alte lucruri pentru care poți folosi SEOquake sunt:

  • obțineți o descriere detaliată a modului în care fac toate linkurile dvs. — inclusiv URL — uri, text ancoră și alte tipuri de linkuri-cu funcția Tools Link Examiner.
  • ajustați rapoartele SEOquake pe care le primiți pentru a afișa numai parametrii și valorile care vă interesează.
  • compara diferite domenii sau URL-uri pentru parametrii SEO care contează pentru tine.
  • auditați SEO-ul site-ului dvs. web pentru a identifica orice probleme legate de SEO care ar putea fi găsite de motoarele de căutare.
  • exportați rezultatele analizei SEO într-un raport reglabil și Partajabil.

Seoability

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (10)

Sursa

Seoability este un instrument gratuit SEO-checker. Cu aceasta, puteți testa nivelul de Conformitate al site-ului dvs. web cu liniile directoare SEO de astăzi. Prin simpla introducere a adresei URL, site-ul dvs. va fi analizat și veți primi sfaturi despre cum puteți optimiza mai bine site-ul dvs. web.

în plus față de un audit SEO detaliat al site-ului dvs. web, veți avea acces la 1.000 de audituri de subpagini, raportare și alerte prin e-mail și monitorizare a cuvintelor cheie.

iată câteva avantaje ale utilizării Seoability:

  • găsiți erori tehnice și alte probleme SEO pe pagină, astfel încât să le puteți rezolva rapid.
  • primiți un scor SEO pentru diverși factori ai site-ului, inclusiv meta-informații, calitatea paginii, structura legăturilor și multe altele.
  • înțelegeți problemele specifice SEO cu informațiile dvs. meta, cum ar fi titlurile/ descrierile meta, etichetele meta și numele de domenii sau adresele URL ale paginilor nevalide sau incorecte.
  • identificați zonele care trebuie îmbunătățite în ceea ce privește viteza și calitatea paginii dvs. (legate de text, conținut duplicat, design receptiv și atribute alt pentru conținut).
  • înțelegeți modul în care structura paginii și a linkurilor dvs. poate fi îmbunătățită prin obținerea de date despre anteturile dvs., linkurile interne, textul de ancorare incorect și numărul de linkuri.
  • identificați erorile specifice serverului legate de redirecționări, anteturi HTTP sau fișiere CSS și Javascript.

verificați linkurile mele

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (11)

sursă

verificați linkurile mele este o extensie Google Chrome pe care o puteți utiliza pentru a vă asigura că linkurile dvs. de pe paginile web interne sau externe funcționează. De exemplu, dacă ar fi să căutați un termen pe Wikipedia, verificați legăturile mele ar fi în măsură să vă spun cât de multe link-uri care pagina Wikipedia are în total și cât de multe dintre aceste link-uri sunt rupte.

acest lucru este util pentru că puteți face corecții la link-uri rupte imediat (sau sperăm, înainte de o pagină merge direct). Verificați legăturile mele este ideal pentru dezvoltatori, editori de conținut și designeri web în funcție de creatorii săi.

iată câteva exemple despre ce pot face verificați legăturile mele:

  • Verificați fiecare link de pe paginile dvs. web și identificați toate linkurile nevalide și rupte.
  • evidențiați automat legăturile bune în verde și legăturile rupte în roșu.
  • copiați toate linkurile dvs. proaste în clipboard cu un singur clic.

BROWSEO

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (12)

Source

BROWSEO este un browser SEO care vă permite să examinați pagina dvs. web într-un format dezbrăcat, astfel încât să puteți analiza UX-ul și conținutul, precum și să obțineți o perspectivă asupra SEO-ului său. Odată ce introduceți adresa URL, rezultatul va fi îmbunătățit în HTML-ul dvs., astfel încât să puteți înțelege structura paginii, termenii de căutare optimizați și alți factori legați de SEO.

Exemple de ceea ce puteți face cu BROWSEO sunt:

  • obțineți numărul de cuvinte pe pagină.
  • descoperiți codul de răspuns al serverului.
  • determinați numărul de linkuri interne și externe de pe pagina dvs.
  • identificați anteturile de pe pagina dvs. web.
  • obțineți toate informațiile meta (de exemplu, eticheta titlului, descrierea meta).

14 instrumente SEO

apoi, să ne uităm la unele instrumente SEO plătite. (Rețineți că unele dintre aceste instrumente au perioade de încercare gratuite. Unele oferă, de asem*nea, planuri complet gratuite, dar cu restricții în ceea ce privește flexibilitatea și personalizarea.)

Ahrefs

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (13)

Sursa

Preț: proces de șapte zile pentru $7, $99/ mo pentru Lite, $179/ mo pentru standard, 399 USD/ lună pentru avansat, 999 USD/ lună pentru agenție

Ahrefs este o resursă SEO avansată care examinează proprietatea site-ului dvs. web și produce profiluri de cuvinte cheie, link-uri și clasamente pentru a vă ajuta să luați decizii mai bune cu privire la conținutul dvs.

unele dintre caracteristicile sale principale sunt:

  • Site Explorer, care vă arată performanța anumitor pagini web de pe site-ul dvs. web.
  • content Explorer, care vă permite să căutați pagini web performante sub anumite cuvinte cheie și subiecte.
  • Keywords Explorer, care generează volumul lunar de căutare și ratele de clic ale anumitor cuvinte cheie.
  • Audit de Site, care accesează cu crawlere verticalele specificate în domeniul dvs. și dezvăluie o serie de probleme tehnice la nivel de pagină.

când utilizați exploratorul de cuvinte cheie, Ahrefs produce, de asem*nea, „subiectul părinte” al cuvântului cheie pe care l-ați căutat. Subiectul părinte al unui cuvânt cheie este un cuvânt cheie mai larg, cu un volum de căutare mai mare decât cuvântul cheie dorit, dar are probabil același public și același potențial de clasare. Acest lucru vă oferă mai mult o oportunitate SEO valoroasă.

SEMrush

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (14)

Sursa

Pret: $119.95/ mo pentru Pro, $229.95/ mo pentru Guru, sau $449.95/ mo pentru afaceri

SEMrush este un tablou de bord elaborat care raportează performanța domeniilor în ansamblu și paginile lor specifice. SEMrush oferă numeroase resurse, dintre care unul este setul de instrumente SEO.

Toolkit vă permite să urmăriți îmbunătățirea vizibilității unui site web în timp, precum și să identificați cuvintele cheie pentru care se clasează, care este rangul paginii pentru un cuvânt cheie, volumul lunar de căutare al cuvântului cheie și multe altele.

SEMrush vă permite, de asem*nea, să:

  • comparați performanța paginii cu concurența.
  • analizați backlink-urile de pe alte site-uri web către site-ul dvs. (cunoscut și sub numele de link building).
  • cuvinte cheie adecvate de cercetare.
  • Descoperiți și profitați de oportunități similare de SEO pe pagină.
  • utilizați instrumentul Magic Keyword pentru a identifica toate cuvintele cheie de care aveți nevoie pentru a construi cu succes o campanie SEO sau PPC profitabilă.
  • identificați cuvintele cheie plătite sau copia anunțurilor utilizate în anunțurile PPC ale concurenței dvs.
  • utilizați instrumentele de publicare și analiză a rețelelor sociale.
  • primiți recomandări pentru modul în care puteți crește traficul organic prin optimizarea conținutului.
  • Upgrade contul dvs. în orice moment pentru o mai mare flexibilitate și mai multe caracteristici.

GrowthBar

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (15)

Sursa

preț: Încercare gratuită de cinci zile, 29 USD/ lună

GrowthBar este o extensie Chrome care vă poate ajuta să efectuați cercetări de cuvinte cheie, analize competitive și să urmăriți clasamentele SEO. Cu GrowthBar, accesați puncte de date despre orice site web direct din paginile cu rezultatele motorului de căutare. Acest lucru vă permite să evaluați performanța concurenților dvs. și să vizualizați canalele de creștere, cuvintele cheie, backlink-urile și anunțurile care funcționează pentru aceștia.

iată câteva caracteristici cheie ale GrowthBar:

  • utilizați cuvintele cheie și backlink-urile de Top pentru a vedea care cuvinte cheie plătite și organice conduc cel mai mult trafic pentru site-ul dvs. web și obțineți o listă cu cele mai autoritare backlink-uri care indică site-ul dvs.

  • obțineți scorul dvs. de dificultate pentru cuvinte cheie pentru a evalua rapid cât de greu ar fi să clasificați un anumit cuvânt cheie pe baza puterii autorităților de domeniu ale clasamentului URL-urilor de pe prima pagină.

  • utilizați numărul de cuvinte pentru a vizualiza numărul de cuvinte al oricărei pagini direct din SERP.

  • rulați reclame Facebook și obțineți o imagine vizuală a aspectului lor din perspectiva unui motor de căutare.

  • utilizați instrumentul sugestii de cuvinte cheie pentru a obține o listă de cuvinte cheie conexe pe care ați putea dori să le clasificați împreună cu volumul lor de căutare& CPCs.

Woorank

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (16)

Sursa

Pret: gratuit 14 zile de încercare, $59.00 / mo pentru Pro, $179.00/lună pentru Premium, sau contact pentru Enterprise citat

analiza site-ului Woorank în profunzime ajută marketing dezvăluie oportunități de optimizare și îmbunătățire. Această analiză ia în considerare performanța inițiativelor SEO existente, a rețelelor sociale, a utilizabilității și multe altele.

fiecare raport este împărțit în opt secțiuni pentru a vă ajuta să analizați cu ușurință site-ul dvs. și să identificați țintele pentru optimizare — iată secțiunile:

  1. Lista de verificare de Marketing
  2. SEO
  3. Mobile
  4. uzabilitate
  5. tehnologii
  6. sociale
  7. locale
  8. vizitatori

BuzzStream

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (17)

sursa

preț: încercare gratuită de 30 de zile, 24 USD/ lună pentru starter, 99 USD/ lună pentru grup, 299 USD/lună pentru profesioniști, 999 USD+ pentru personalizat

deși backlink-urile către site-ul dvs. web sunt esențiale pentru a vă clasifica bine pe Google, mobilizarea pe care o faceți în timp ce construirea de link-uri se poate simți foarte mult ca apelarea la rece. BuzzStream facilitează cercetarea persoanelor potrivite, inventarea mesajelor de e-mail eficiente și urmărirea cine a acceptat fiecare solicitare de link.

BuzzStream vă ajută, de asem*nea:

  • să identificați candidații pentru mobilizare pe baza industriei lor.
  • identificați candidații pentru mobilizare în funcție de cât de implicați sunt în diferite rețele sociale.
  • identificați candidații care vor fi probabil receptivi la cererea dvs. de backlink din alte motive care sunt unice pentru nișa afacerii dvs.

Moz Pro Tools

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (18)

Source

preț: încercare gratuită de 30 de zile, 99 USD/ lună pentru Standard, 149 USD/ lună pentru mediu, 249 USD/ lună pentru mare, 599 USD/ mo pentru premium

abonamentul Moz Pro servește ca un instrument all-in-one pentru creșterea clasamentului căutării afacerii dvs. Colecția de instrumente de cercetare Moz oferă abonaților resursele de care au nevoie pentru a identifica oportunitățile SEO, a urmări creșterea, a construi rapoarte și a-și optimiza eforturile.

Moz Pro include, de asem*nea:

  • un crawler de site web care analizează până la 3.000 de linkuri pe o anumită adresă URL.
  • un raport de e-mail care detaliază datele de accesare cu crawlere pentru paginile către care se leagă site-ul dvs.
  • introspecție în diverși factori de „crawlabilitate”, cum ar fi conținutul duplicat și redirecționările, care ar putea influența performanța SEO.

Linkody

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (19)

Sursa

Pret: $14.50/ mo pentru Webmaster, $24.90/ mo pentru avansat, $49.90/ mo pentru Pro, 99.90/ mo pentru agenție, și $153.90 / lună pentru Agenția XL

cel mai bun mod de a înțelege performanța SEO-ului dvs. off-page este să aveți o imagine de ansamblu bună asupra backlink-urilor dvs. Linkody vă permite să descoperiți, să urmăriți, să analizați și să respingeți backlink-urile dintr-o interfață ușor de utilizat.în afară de asta, instrumentul verifică legăturile 24/7 și vă informează despre orice modificări, astfel încât să puteți lua măsuri imediate în cazul în care un link este pierdut sau rupt.

alte caracteristici Linkody includ:

  • capacitatea de a „spiona” pe backlink concurenților dumneavoastră. Pur și simplu introduceți adresa URL a concurentului dvs. și lăsați instrumentul să tragă toate linkurile și valorile. Informațiile returnate vă vor ajuta să descoperiți oportunități de backlink relevante pentru nișă, de înaltă calitate, pentru marca dvs.Obțineți informații utile despre cele mai importante valori atunci când vine vorba de urmărirea backlink-urilor, cum ar fi atributul ‘rel’, starea indexării Google, autoritatea domeniului site-ului web, scorul Spam, rangul Alexa și multe altele.
  • creați rapoarte cu etichetă albă care pot fi partajate cu echipa și/sau clienții dvs. pentru a vă face o idee mai bună despre distribuția backlink-ului și progresul construirii legăturilor.

Screaming Frog SEO Spider

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (20)

Sursa

Pret: gratuit sau 99/an

proiectat special pentru SEO-minded, acest program accesează cu crawlere site-urile pe care le specificați, examinarea URL-uri pentru probleme comune SEO. Acest program simplifică și accelerează un proces altfel consumatoare de timp-în special pentru site — uri mai mari. (Ar putea dura ore sau zile pentru a evalua manual aceleași adrese URL.)

alte caracteristici notabile sunt:

  • un program Java intuitiv cu file ușor de navigat.
  • export ușor în Excel pentru o analiză suplimentară a oricăror date. De exemplu, dacă utilizați Optify, Moz sau RavenSEO pentru a vă monitoriza linkurile sau Clasamentele pentru anumite cuvinte cheie, puteți crea pur și simplu un .fișier csv din foaia de calcul, face câteva ajustări pentru formatarea corectă, și încărcați-l la aceste instrumente.

Remove ‘em

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (21)

Sursa

Pret: 249 USD plată unică pentru planul de viață, 99 USD/ lună pentru abonament (un site web) sau 899 USD/lună pentru agenție (peste 10 site-uri web)

linkurile artificiale sau nenaturale au potențialul de a vă răni grav clasamentul de căutare. Remove ‘ em ajută să scape de aceste link-uri. Instrumentul are capacitatea de a:

  • scana profilul backlink și rândul său, o listă de informații de contact pentru link-uri și domenii va trebui să ajungă la pentru îndepărtarea.
  • exportați această listă dacă doriți să le dezavuați folosind instrumentul Google.
  • spuneți Google să nu ia în considerare aceste linkuri „rele” atunci când accesați site-ul dvs.

AnswerThePublic

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (22)

Sursa

preț: 99 USD/ lună pentru planul lunar, 79 USD/ lună pentru planul anual, 399 USD/ lună pentru planul întreprinderii

answerthepublic este un instrument de ascultare a căutării și a cuvintelor cheie care ascultă datele de completare automată de la Google și alte motoare de căutare și apoi vă oferă o listă de fraze și întrebări pe care oamenii le caută în jurul cuvântului dvs. cheie. Acest lucru vă permite să creați site-ul și conținutul dvs. către publicul dvs. pentru a crește traficul și conversiile.

cu AnswerThePublic, puteți, de asem*nea:

  • primi actualizări atunci când oamenii vorbesc despre cuvintele cheie cele mai relevante.
  • monitorizați tendințele cuvintelor cheie și înțelegeți comportamentul de cercetare a cuvintelor cheie în rândul publicului țintă și al clienților.
  • Vizualizați cuvintele cheie și frazele pe care publicul dvs. le cercetează în timp real.
  • obțineți idei pentru site-ul dvs. web și conținutul blogului pe baza cercetării relevante a cuvintelor cheie.

keyword Hero

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (23)

Sursa

Pret: Proces de 14 zile pentru orice plan, gratuit pentru Little Hero, 9 USD/ lună Pentru Big Hero, 49 USD/ lună pentru Giant Hero și 149 USD/ lună pentru Ultimate Hero

Keyword hero împerechează sesiunile vizitatorului dvs. cu cuvintele cheie pe care le-au folosit pentru a ateriza pe pagina dvs., toate în contul dvs. Cu alte cuvinte, acest instrument vă oferă o înțelegere a intenției de căutare a traficului dvs. organic.

iată câteva acțiuni pe care le puteți întreprinde cu Keyword Hero:

  • identificați traficul organic și conversiile pe care le primiți de la cuvintele cheie intenționate.
  • Optimizați structura site-ului și paginile web pentru cuvintele cheie țintă.
  • separați marca dvs. față de traficul de căutare non-brand.
  • Optimizați-vă poziția în SERP prin optimizarea site-ului dvs. web pentru anumite cuvinte cheie țintă.
  • identificați tipul de interogare (Informațional versus tranzacțional) pe care vizitatorii dvs. l-au folosit pentru a ajunge pe site-ul dvs. web.

SpyFu

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (24)

Sursa

Pret: 39 USD/ lună pentru Basic, 79 USD/ lună pentru Professional, 299 USD/ lună pentru Team

SpyFu este un concurent de cercetare a cuvintelor cheie pentru Google Ads. În plus față de cercetarea cuvintelor cheie, ajută la cercetarea competitivă PPC, cercetarea competitivă SEO și crearea de liste și domenii personalizate.Instrumentul vă ajută să direcționați trafic către campaniile și site-ul Google Ads, să monitorizați atât clasamentele plătite, cât și cele organice pe Google, Bing și Yahoo și să obțineți informații de contact fiabile și exacte pentru clienți potențiali.

cu SpyFu, puteți, de asem*nea:

  • descărcați cuvintele cheie PPC ale unui concurent pentru a înțelege clicurile și cât plătesc pentru cuvinte cheie.
  • urmăriți licitarea domeniilor din anunțurile Google.
  • descărcați cuvintele cheie SEO ale unui concurent.
  • examinați orele suplimentare de clasare ale unei pagini sau ale unui site web pentru un cuvânt cheie.
  • identificați backlink-urile pe care le folosesc concurenții dvs.
  • descoperiți idei de cuvinte cheie și obțineți sfaturi despre cuvinte cheie pentru anunțurile Google pentru a crește șansele de conversie.

Seomater

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (25)

Sursa

preț: Pay as You Go (începând de la $5), $19/ mo pentru afaceri mici, $49/ mo pentru profesionale, $179/ mo pentru nelimitat

Seomater este un audit SEO și site-ul crawling instrument. Ajută la analiza tehnică SEO și testarea optimizării SEO pe pagină. Odată ce instrumentul accesează cu crawlere site-ul dvs., veți primi un raport SEO care explică diferitele elemente legate de SEO ale site-ului dvs., inclusiv link-uri interne și externe, backlink-uri, calitatea și viteza paginii, social media, prezența organică și multe altele.

analiza dvs. va veni, de asem*nea, cu sfaturi despre cum puteți îmbunătăți fiecare dintre aceste elemente SEO. În plus, puteți:

  • utilizați funcția alerte de monitorizare SEO, astfel încât site-ul dvs. web să fie accesat automat cu crawlere și astfel să fiți notificat imediat dacă ceva este problematic în ceea ce privește SEO.
  • obțineți până la 13 rapoarte detaliate despre aspectele SEO on-page și off-page.
  • utilizați instrumentul de comparare a domeniilor pentru a compara site-urile web ale doi concurenți pentru a identifica punctele forte și punctele slabe ale SEO-ului lor (cum ar fi linkurile rupte, calitatea conținutului, etichetele HTML și multe altele).

ContentKing

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (26)

Sursa

Pret: $139/ mo Pentru bază, $219/ mo pentru Standard, $319/mo pentru Premium, sau contactați un reprezentant pentru o ofertă de întreprindere

contentking este un instrument de audit SEO în timp real și de urmărire a conținutului-urmărește site — ul dvs. web 24/7, astfel încât orice probleme legate de SEO să nu treacă neobservate prea mult timp. Instrumentul este bazat pe cloud, ceea ce înseamnă că nu este necesară instalarea, iar datele și rapoartele dvs. sunt disponibile ori de câte ori aveți nevoie de ele.

puteți, de asem*nea:

  • utilizați auditurile site-ului ContentKing 24/7 (și algoritmii) pentru a obține o perspectivă asupra SEO-ului dvs. și pentru a primi sarcini care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți SEO-ul.
  • Ia alertat ori de câte ori ceva de pe site-ul dvs. este rupt sau nu mai este bine optimizat, astfel încât să puteți rezolva eficient problema.
  • urmăriți toate modificările de conținut de pe site-ul dvs. (cum ar fi modificările de pe paginile web individuale și modificările roboților.txt) și căutați istoricul modificărilor.
  • Vizualizați datele (de pe toate site-urile dvs. web) cu tablouri de bord și rapoarte în timp real.
  • colaborați cu ușurință cu echipa sau clienții dvs. din cadrul instrumentului. acum, că ați aflat despre 25 de instrumente SEO gratuite și plătite, determinați ce opțiune vă va ajuta să vă atingeți obiectivele SEO și să începeți auditarea, optimizarea și monitorizarea site-ului dvs. web, a paginilor web individuale și a conținutului.

    Nota Editorului: Această postare a fost publicată inițial în decembrie 2018 și a fost actualizată pentru exhaustivitate.

    15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (27)

15 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru auditarea și monitorizarea site-ului dvs. web în 2021 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated:

Views: 6587

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.